Anna Resuscitare

📅22.02.2020, jucat de: 2690 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Anna Resuscitare?

Anna Resuscitare este un joc frumos cu doctori aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si creativitatea deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes, numai asa o veti salva pe printesa Anna care a ajuns inconstienta la spital. Kristoff va fi asistentul vostru si va va ajuta sa o tratati pe Anna. In acest joc veti avea nevoie de mouse ca sa o tratati pe Anna la spital.

Trebuie sa intindeti patul si sa incepeti resuscitarea lui Anna cu un masaj cardiac, iar apoi trebuie sa ii puneti masca de oxigen. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece veti primi toate instructiunile necesare pentru a va indeplini obiectivul cu succes: in joc va fi mereu o sageata langa voi pe post de asistent care va va arata ce aveti de facut pas cu pas, cum sa folositi ustensilele.

Va trebui sa fiti atenti la instructiuni si sunt sigur ca va veti descurca foarte bine ca sa o salvati pe Anna. In partea dreapta a ecranului veti avea toate ustensilele necesare pentru interventia medicala.

Anna Resuscitare

Cum se joaca Anna Resuscitare?

folositi mouse-ul