Barbie de Imbracat

📅01.01.2020, jucat de: 89920 ori, voturi: 489

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie de Imbracat?

Noul joc cu Barbie de Imbracat este unul dintre cele mai indragite jocuri de fete in care tu va trebui sa o ajuti pe Barbie sa isi gaseasca cele mai interesante haine si tinute din dressing-ul ei. Pentru inceput va trebui sa sti ca jocul acesta este produs de Enjoy Dress up sub numele original "Ellie Vintage or Retro", iar in joc o vei intalni pe Barbie care nu stie exact ce tinute sa imbrace, motiv pentru care se gandeste ca hainele vechi, asa numitele tinutele vintage sunt mai accesibile si mai interesante decat tot ceea ce se poarta astazi, motiv pentru care Barbi incearca sa combine cele doua stiluri autohton si cel vintage pentru niste tinute superbe.

In primul rand pentru a reusi sa creezi o tinuta clasica insa la moda, va trebui sa te ocupi de coafura lui Barbie, dupa care de partea de sus a corpului, acolo unde poti sa alegi o bustiera, o bluzita cu decolteu sau chiar o rocheie care sa acopere tot. In partea de jos a tinutei poti folosi o fusta mini sau chiar o pereche de pantaloni mulati care sa iti scoata in evidenta formele. In cazul in care nu te-ai decis ce fel de tinuta sa alegi poti sa arunci o privire peste rochiile complete pe care le ai la dispozitie si din care poti sa alegi oricare pentru a arata perfect.

Dupa ce reusesti sa iti creezi o tinuta acceptabila vei putea sa te ocupi de accesoriile care o vor scoate in evidenta si mai mult, iar in sensul acesta primul lucru pe care trebuie sa-l accesorizezi este poseta, pantofii, bijuteriile, agrafele de par, ochelarii de soare, colierul de la gat sau alte tatuaje semi-permanente.

Dupa cum poti sa observi, imbracatul printeselor nu este pentru oricine, va trebui sa fi creativ, plin de idei si chiar sa incerci sa iti croiesti tu singura tinutele cu care te imbraci pentru a dezvolta un stil unic si complet diferit fata de toate celelalte vedete. Poti sa porti chiar si tinute mai lejere, de vara, un sutien si bikini in cazul in care mergi la plaja, insa noi iti recomandam decenta si un stil de imbracat mai casual care mereu va face diferenta. Dupa ce reusesti sa mixezi cele doua stiluri de imbracat va trebui sa scri pe blogul tau si sa pui cateva poze pe Instagram pentru a le arata tuturor prietenelor tale ce fel de fashion designer esti.

Barbie de Imbracat

Cum se joaca Barbie de Imbracat?

cu mouse-ul va trebui sa o imbraci pe frumoasa Barbie in natura.