Barbie Studio de Machiaj

📅01.01.2020, jucat de: 8873 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Studio de Machiaj?

Incearca noul joc cu Barbie in care va trebui sa o machiezi pe frumoasa blonda astfel incat sa ii ascunzi toate imperfectiunile de pe ten si totodata sa ii asortezi machiajul cu hainele si intreaga tinuta pe care o poarta. Pentru inceput va trebui sa sti ca inclusiv frumoasa Barbie are pe fata tot felul de pete si bubite, motiv pentru care va trebui sa folosim o crema hidratanta si puternica care ii va ajuta tenul sa treaca la urmatorul nivel, motiv pentru care va trebui sa iei crema galbena, sa o intinzi bine pe toata fata femeii, dupa care sa astepti 5 minute.

Dupa aceasta perioada va trebui sa iei dusul si sa dai jos crema si surplusul de sebum de pe fata. Urmatorul pas va fi sa iei penseta cu ajutorul careia sa incerci sa dai jos firele de par inestetice de pe fata. Dupa ce am reusit sa indepartam cele mai mari impuritati de pe fata Barbiei va trebui sa incepem tratamentul de intinerire, asa numitul tratament anti aging pentru a o transforma cat mai radical se poate.

In urmatorul nivel al jocului va trebui sa folosim alte instrumente pentru a-i reda lui Barbie machiajul pe care il asteapta, deoarece frumoasa noastra este invatata cu un make up la fel ca a celor mai populare modele. Rujul este un alt mod de a reusi sa condurezi buzele lui Barbie, motiv pentru care noi te indrumam sa folosesti un ruj de culoarea rosie sau roz, iar apoi fardurile de diferitele culori pot fi folosite astfel incat sa ii schimbam culoarea pometilor, sa ii dam cu putin luminator.

Urmatoarea etapa va fi sa ne ocupam de ochii frumoasei blonde, iar aici discutam despre tus, mascara si glitter sau rimel; cu aceste elemente va trebui sa o transformam pe Barbie intr-o frumoasa printesa, iar in cazul in care are nevoie de anumite artificii de makeover, vei putea sa folosesti inclusiv iluminator, farduri sau crema antiriduri.

Ultimul nivel al jocului cu Barbie in studionul de machiat te va pune putin cu mintea la contributie deoarece va trebui sa aplici anumite tatuaje dragute pe fata lui Barbie astfel incat sa o faci mai unica si mai speciala. In sensul acesta ti-am pregatit 3 tatuaje diferite pe care poti sa le aplici pe frunte, pe nas si pometi si in cele din urma pe buze si barbie.

Dupa ce am terminat sesiunea de machiaje, va trebui sa ne indreptam spre urmatoarea etapa in infrumusetarea frumoasei blondine, respectiv spre jocul de imbracat cu barbie, iar in cele din urma la jocul de aranjat parul astfel incat in momentul in care mergi la cumparaturi totul sa fie perfect.

Barbie Studio de Machiaj

Cum se joaca Barbie Studio de Machiaj?

folositi mouse-ul