Joc Moara Online

📅26.04.2013, jucat de: 296188 ori, voturi: 423

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Joc Moara Online?

Moara este unul dintre cele mai vechi si mai populare jocuri de inamanare, moara este jocul pe care l-am jucat prima data alaturi de bunici sau de parinti si in care trebuia sa trasam pe un carton diferite linii, iar la incrucisarea liniilor trebui sa punem diferite seminte de orez, mazare, porumb sau fasole. Incearca sa faci cat mai multe mori posibile, iar in momentul in care inchis si deschizi moara vei vedea cum poti sa castigi puncte bonus, vei putea sa ii iei toate obiectele celuilalt ucator si in acest fel sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate.


Tabla de joc va incepe fara nici o piesa pe ea, fiecare jucator va trebui sa isi puna piesele pe tabla in functie de strategia pe care o gandeste fiecare. Ceea ce este cel mai important este sa iti construiesti cate o moara; o moara se construieste in momentul in care ai cel putin trei piese ale tale intr-o linie, indiferent de lina pe care o realizezi: verticala, orizontala sau pe diagonala.

Pentru a deschide si a inchide moara va trebui sa muti cel putin o piesa din cadrul jocului in jos sau in sus, astfel incat cele trei piese sa nu mai fie intr-o linie, iar apoi in cazul in care reusesti sa o si inchizi vei putea sa iei o piesa oponentului tau. Secretul in acest joc este strategia pe care o folosesti in momentul in care iti pui piesele pe tabla, insa totodata felul in care joci iti poate influenta cursul jocului.

In cazul in care deschizi moara astfel incat sa reusesti sa prinzi o piesa a adversarului, trebuie sa ai grija in cazul in care oponentul tau are si el o moara in functiune, deoarece poate sa o foloseasca si in felul acesta sa iti ia chiar piesa cu care ai deschis moara. Ceea ce este de retinut este faptul ca in momentul in care ai trei piese intr-o linie, respectiv o moara blocata, adversarul nu poate sa ti-o distruga. 

Ce este o moara dufoc?
O moara dufoc este o moara care functioneaza la doua capete: respectiv in cazul in care ocupam 5 pozitii pe tabla, insa cele laterale, de pe dreptunghiul lateral, in forma de L, vom reusi sa controlam doua mori cu o singura miscare. La fel se poate construi o moara la doua capete in momentul in care pe o latura a dreptunghiului ocupam doua linii consecutive, iar piesa din mijloc se misca in jos si in sus, in felul acesta deschizand o moara si inchizand cealalta, ceea ce este perfect.

Cine castiga meciul?
Meciul este castigat de cel care ramane pe tabla cu cel putin o moara functionala.

Joc Moara Online

Cum se joaca Joc Moara Online?

cu mouse-ul va trebui sa plasezi boabele pe moara si sa incerci sa dai tot ceea ce ai mai bun in tine astfel incat sa iti construiesti strategia perfecta pentru jocul moara online oferit complet gratis tuturor jucatorilor.