Baiatul Foc si Fata Apa 4

📅27.02.2020, jucat de: 2813333 ori, voturi: 9789

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul Foc si Fata Apa 4?

Foc si Apa 4 este noul joc de aventura in doi jucatori alaturi de celebrele noastre personaje care de data aceasta sunt in Crystal Temple - Templul de Cristal pe care va trebui sa-l traverseze cu ajutorul tau.
Pentru inceput va trebui sa sti ca in mare actiunea jocului va ramane la fel, insa va trebui sa te obisnuiesti cu un nou mod de a traii in noul joc, respectiv cu faptul ca fiecare oglinda te va teleporta dintr-o parte a jocului in cealalta, iar tu nu vei sti exact care dintre aceste porti te duce in ce directie. Noua actiune pe care ti-o recomandam este sa incerci sa te prinzi de la bun inceput care parte a oglinzii te teleporteaza in ce directie, iar pentru asta va trebui sa fii atent la faptul ca fiecare cristal este importat in doua culori, respectiv alb si negru, iar in functie de ce culoare este atunci cand intri in poarta in acel fel vei reusi sa iesi din acest tunel.

Vei avea posibilitatea de a schimba si mersul oglinzilor astfel incat, folosind o maneta sa reusesti sa inversezi directia traseului pe care il ai. Uneori de-a lungul aventurii schimbarea fluxului de traseu se va face aleatoriu, motiv pentru care nu vei sti nici o data exact care este directia tunelului. Anumite portale vor trebui activate pentru a functiona, iar in cazul in care nu le activezi de la o maneta sau de la un buton, vei observa ca daca vei trece prin ele vei fi teleportat in partea opusa a jocului.

Baiatul Foc si Fata Apa 4

Cum se joaca Baiatul Foc si Fata Apa 4?

cu sagetile va trebui sa gasesti diferite solutii astfel incat sa reusesti sa treci peste toate misiunile pe care le ai si in acest fel sa treci de diferitele misiuni greu de controlat in noile misiuni dificile.