Vrei sa fii Milionar

📅25.12.2019, jucat de: 813778 ori, voturi: 1076

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vrei sa fii Milionar?

Vrei sa fii Milionar este unul dintre cele mai jucate jocuri cu intrebari de cultura generala pe care le gasesti in categoria Jocuri de Cultura Generala si care totodata va reusi sa iti dezvolte cultura generala intr-un mod miraculor rezolvand intrebarile precum si probelemele pe care le ai in noul joc incercand sa castigi un milion de lei sau chiar un miliard de lei vechi.

In noul joc cu intrebari generaliste va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa rezolvi cat mai repede toate intrebarile si punctele pe care le ai si in acest mod sa treci de toate cele trei stagii pe care le ai deoarece doar asa vei reusi sa castigi cat un milionar. Pentru fiecare milion pe care il castigi va trebui sa fi ferm convins ca vei avea de castigat si o vasta cultura de-a lungul jocului, deoarece milionarul ce va castiga atatea puncte va fi cababil sa faca orice vrea cu banii.

Prezentatorul super show-ului pe care il urmarim cu totii la Kanal D este Virgil Iantu, cel care a fost prezent si la Prima TV si care reuseste sa faca din acest joc un joc deosebit de interesant si de succes. Ceea ce trebuie sa mentionam este faptul ca jocul

Vrei sa fii Milionar online in romana este un joc care va fi disponibil in mod gratis si complet gratuit pentru toti vizitatorii site-ului.

Vrei sa fii Milionar

Cum se joaca Vrei sa fii Milionar?

cu ajutorul mouse-ului va trebui sa alegi raspunsurile corecte cat mai repede.