Pou - Jocul Original

📅25.11.2021, jucat de: 1500 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Pou - Jocul Original?

Dupa multi ani in care te-ai jucat Jocuri cu Pou facute de catre fani si care sunt foarte distractive, dar nu neaparat ridicandu-se la nivelul originalului, a venit in sfarsit momentul sa ai parte de jocul clasic pe site-ul nostru, totul gratuit, fiindca aplicatia pentru mobil o poti acum incerca direct de pe browser, pe calculatorul personal sau pe un device mobil, si suntem siguri ca te vei distra pe cinste!

Fii cel mai bun ingrijitor din intreaga viata a lui Pou!

Pou este un extraterestru maro cu ochi si gura care seamana izbitor cu o bucata de rahat, dar fiindca ii lipsesc bratele si picioarele, el nu poate sa aibe grija de el, mai ales ca nu este familiarizat cu lumea umana, motiv pentru care tu esti aici sa ii fii babysitter de exceptie!

Vei primi un Pou de baza pe care va trebui sa il cresti si ingrijesti, facand lucruri cum ar fi sa ii dai de mancare, sa il speli, sa te joci cu el, sau sa il imbraci in tinute interesante dupa imaginatia si stilul tau.

Cel mai important lucru este ca Pou-ul tau sa fie mereu fericit, deci fa bine sa nu il neglijezi, noi invitandu-te sa revii zi de zi pe site-ul nostru, sa vezi ce face, si sa va distrati de minune impreuna!

Pou - Jocul Original

Cum se joaca Pou - Jocul Original?

Folositi mouse-ul.