Jocul Calamarului Fagurele de Miere

📅12.11.2021, jucat de: 770 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jocul Calamarului Fagurele de Miere?

Va invitam inca o data cu mare drag in categoria de Jocuri Squid Game online a site-ului nostru, unde echipa noastra de administrare nu ezita niciodata sa va aduca cele mai noi jocute bazate pe acest serial ultra-popular, dupa cum o facem acum cu 'Fagurele de Miere', un joc inspirat de a doua provocare din serial, pe care ai putut sa o vezi in episodul trei.

Rupeti prajitura corect pentru a castiga!

Pentru inceput vei putea sa fi doar Jucatorul 456, dar cu punctele castigate pe parcurs vei putea debloca alte avatare ale personajelor din serial, cu cele cinci personaje principale fiind infatisate aici. Poti sa te joci in patru nivele de dificultate, este alegerea ta.

Vei primi o forma in prajiturica, cum ar fi un triunghi, o umbrela, un cerc, sau un patrat, si va trebui sa rupi formele corect pentru a lua puncte si a avansa mai departe.

Pentru asta vei desena pe forma pentru a taia, dar ai grija sa desenezi cat mai precis, pentru ca daca gresesti si forma se sparge gresit, vei pierde si va trebui sa o iei de la inceput. Mult succes si distractie placuta va dorim!

Jocul Calamarului Fagurele de Miere

Cum se joaca Jocul Calamarului Fagurele de Miere?

Folositi mouse-ul.