Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme

📅12.10.2021, jucat de: 3643 ori, voturi: 41

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme?

Fara indoiala, cand vine vorba de jocuri in 2 jucatori online, cele mai populare sunt si mereu vor fi jocurile cu Baiatul de Foc si Fata de Apa, noi oferindu-ti acum al saselea capitol in povestea lor principala, joc intitulat Fireboy & Watergirl 6: Fairy Tales!

Daca vrei sa faci o treaba buna si un ajutor vizual te ajuta mult, nu ezita sa urmaresti un Walkthrough pentru acest joc!

Ajuta cei doi protagonisti sa exploreze templul zanelor!

Fiecare jucator va controla unul dintre cele doua personaje, lucru la care va veti folosi de tastele W, A, D si tastele sageti pentru a va misca si sari. Explorati si evadati din fiecare labirint in fiecare nivel, si incercati sa o faceti repede, caci veti fi cronometrati.

Cu baiatul de foc va trebui sa evitati apa si sa strangeti diamante rosii, si cu fata de apa trebuie sa evitati flacarile si sa strangeti diamante albastre, totul pentru a castiga un punctaj mare si a nu pierde vietile pe care le aveti.

Deasemenea, trebuie sa va folositi de butoane, manete, si alte lucruri pentru a avansa peste obstacole, si puteti sa va ajutati si de zane, tragandu-le cu mouse-ul acolo unde vreti sa va ajute. Va uram mult succes, co-operare placuta, si distractie pe cinste!

Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme

Cum se joaca Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D.