Antrenamentul Nesimtitului

📅04.10.2021, jucat de: 503 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Antrenamentul Nesimtitului?

Un barbat foarte slab si care nu arata bine deloc s-a hotarat sa isi schimbe complet modul de viata, si sa mearga la sala, unde tu vei merge acum impreuna cu el, intr-un joc de fitness online, joc sportiv cum nu vezi chiar in fiecare zi aici, asa ca ai inca un motiv pentru care sa-i dai o sansa!

Devin-o un sculptor al corpului uman, chiar acum!

In acest joc care poate fi chiar funny pe alocuri, vei lua un baiat si il vei duce la sala, unde vei face diferite antrenamente, fiecare avand rolul de a creste o parte diferita a corpului, cum ar fi bratele, umerii, pieptul, spatele, sau picioarele.

Fa bine si ai grija si de alimentatia sa, pentru ca trebuie sa manance ca sa aiba energie inainte de sala, si astfel sa poti face cat mai multe exercitii.

Pe masura ce vei face acest om sa fie tot mai puternic si ii vei creste statisticile, vei putea sa ii cumperi si diferite tinute mai interesante pentru sala, caci vei castiga bani.

Dupa cum poti vedea, este un joc friv care nu are neaparat o limita, tu incercand sa vezi cat de departe poti ajunge cu antrenamentele, si ce fel de sportiv vei putea crea!

Antrenamentul Nesimtitului

Cum se joaca Antrenamentul Nesimtitului?

Folositi mouse-ul.