Legendele Fotbalului 2021

📅28.09.2021, jucat de: 1126 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Legendele Fotbalului 2021?

Seria de Jocuri cu Football Legends este una dintre cele mai populare serii de jocuri cu fotbal in 2 online, motiv pentru care nu vom rata nicio editie din aceasta serie de a ti-o oferi gratuit pe site-ul nostru, motiv pentru care chiar in acest moment te poti distra la maxim cu cea mai noua varianta a jocului, si anume Legendele Fotbalului 2021!

Devin-o cea mai noua legenda a fotbalului online!

Un lucru deja consacrat la aceste jocuri pe care il vei observa este ca jucatorii pe care ii vei controla au un cap foarte mare, si ei sunt replici a unor jucatori reali, cum ar fi Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar, si multi altii! Poti alege modul Quick Match pentru o partida simpla, sau intra in campionat, fie de unul singur impotriva calculatorului, fie impotriva unui jucator real cu modul de 2P.

Evident, regulile fotbalului raman la fel ca intotdeauna, deci incearca sa castigi prin a da mai multe goluri ca si echipa adversa in timpul acordat meciului, deci ia mingea, si du-te pe atac pentru a castiga, inscriind cat mai multe goluri poti!

Jucatorul 1 se misca cu tastele W, A, S, D, B pentru a trage, V pentru super-sut, si Jucatorul 2 va folosi tastele sageti pentru miscare, L pentru a trage cu mingea, si K pentru un super-sut. Mult succes va dorim amandurora, si un timp de neuitat, ca de obicei!

Legendele Fotbalului 2021

Cum se joaca Legendele Fotbalului 2021?

  • Jucator 1: W, A, S, D, B, V.
  • Jucator 2: Sagetile, L, K.