Distractie la casa lui Funny

📅24.08.2021, jucat de: 1997 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Distractie la casa lui Funny?

Iata ca echipa noastra de administrare s-a miscat rapid si tocmai ce iti ofera un joc nou bazat pe cel mai nou serial de la Disney Junior cu Mickey Mouse, lucru care cu siguranta te va bucura, mai ales dupa ce vei vedea cate lucruri distractive vei putea face in Funny's Funhouse Mania.

Intra in casa distractiei cu Mickey si Prietenii lui!

Acest joc este structurat in cinci mini-jocuri, fiecare fiind reprezentat de catre o camera in care tu vei putea intra. In prima dintre ele, ajuta un dragon sa sara in aer prin a-l prinde mereu intr-un pat, si arunca-l sa strangi cat mai multa mancare si sa faci un punctaj mare.

Pentru al doilea nivel, impreuna cu Goofy vei inota in ocean, unde trebuie sa dai click pe pesti ca sa il tii departe de el, caci ii e frica. Pe urma, ai un al treilea joc, unde dai click pe ecran ca sa schimbi directia bulgarului de zapada, pe care incerci sa il faci cat mai mare.

Ultimele doua camere sunt cele mai simple, pentru ca una dintre ele este o camera de decorat, unde alegi mobila, design-ul, dar si personajele care intra in ea, si in al cincilea nivel vei putea vedea clipuri amuzante cu prietenii dai de la Disney Jr!

Distractia este la doar un click distanta, deci te invitam sa incepi jocul chiar acum!

Distractie la casa lui Funny

Cum se joaca Distractie la casa lui Funny?

Folositi mouse-ul.