Fuste Creion la Moda

📅16.08.2021, jucat de: 543 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fuste Creion la Moda?

Cel mai nou joc de machiat si imbracat pentru fete al site-ului nostru este in acelasi timp si cel mai nou joc de creat haine, pentru ca vei putea sa fii un designer pentru putin timp, si sa creezi cele mai la moda si frumoase fuste creion! Hai sa vedem si cum o faceti!

Creeaza cele mai frumoase fustite ale momentului!

Pentru fiecare dintre cele trei fete cu care te vei juca aici vei incepe prin a le face machiajul, etapa in care vei aplica ruj, farduri, si pudra in culorile dorite de tine, ca pe urma sa alegi chiar si culoarea ochilor fetelor.

Pentru etapa de design, foloseste panoul din dreapta pentru a alege forma fustei, culoarea acesteia, poti sa o faci mai interesanta printr-un model, si la sfarsit poti alege si o curea. Pentru etapa de imbracat, poti folosi fusta aleasa de tine, sau sa alegi una noua.

Pe langa fusta, alege hainele pentru partea superioara care iti plac cel mai mult, alege si coafura care ti se pare cea mai frumoasa, si accesorizeaza pe urma cu bijuterii, posete, sau ochelari, si tinuta va fi perfecta de sus pana jos! Distractie placuta iti dorim!

Fuste Creion la Moda

Cum se joaca Fuste Creion la Moda?

Folositi mouse-ul.