Spidey si Prietenii in Actiune

📅10.08.2021, jucat de: 5604 ori, voturi: 29

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spidey si Prietenii in Actiune?

Spider-Man si diferitele sale versiuni este unul dintre cei mai populari eroi Marvel si nu numai, motiv pentru care suntem entuziasmati in acest moment sa impartasim cu voi toti jocul Spidey si Prietenii in Actiune, bazat pe cele mai noi desene cu aceste personaje!

Ia cu asalt acoperisurile din New York cu Spidey si prietenii sai!

In acest joc, diferite variante ale lui Spiderman vor lucra in echipa, si anume Spidey, Ghost-Spider, si Spin, si trebuie cu acesti eroi sa parcurgi fiecare nivel si sa dai tot ce ai mai bun sa ajungi tinta de la sfarsit de traseu, fie ca e vorba de un animal, de un obiect, sau de un om.

Pe masura ce eroul tau avanseaza alergand peste acoperisuri, tu trebuie sa apesi bara de spatiu pentru a efectua sarituri, si daca apesi de doua ori poti sa sari si mai sus.

Astfel, tu trebuie sa sari de pe o cladire peste alta, peste diferitele obstacole si capcane de pe traseu, dar si sa strangi iconite cu Spidey si sa iti faci un punctaj mare.

Acum ca stii tot ce ai de facut, incepe distractia imediat, si nu ezita sa le spui si prietenilor tai de acest jocut, sau celelalte jocuri minunate ale site-ului nostru!

Spidey si Prietenii in Actiune

Cum se joaca Spidey si Prietenii in Actiune?

Folositi bara de spatiu.