Ariana Pregatiri de Nunta

📅05.07.2021, jucat de: 596 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ariana Pregatiri de Nunta?

Pe site-ul nostru te poti distra jucand cele mai frumoase jocuri de fete de pe internet, si in acest moment iti demonstram asta prin adaugarea jocului Ariana Pregatiri de Nunta, in care te vei asigura ca aceasta artista muzicala devine cea mai frumoasa mireasa din lume!

Ajut-o pe Ariana Grande sa arate perfect la propria sa nunta!

Da, asta e scopul tau principal, dar inainte e asta vei ocupa rolul de stilista si pentru domnisoarele sale de onoare, care sunt nimeni altele decat Gigi Hadid si Kendall Jenner, prietene foarte bune si modele renumite mondial.

Pentru cele doua fete vei alege o freza, vei combina hainele cum ti se pare tie ca le sta cel mai bine, si le vei completa tinuta cu flori, bijuterii, si o pereche de pantofi.

Lui Ariana ii vei face intai machiajul, deci ii vei curati fata, vei adauga fond de ten, farduri, vei folosi ruj, vei aranja sprancenele si genele, si arunca si niste sclipici pentru orice eventualitate.

Imbraca apoi mireasa, alegand din meniul din dreapta coafura perfecta, rochia de mireasa care iti place cel mai mult, un val, si completeaza look-ul cu flori si bijuterii.

Pe cat de simplu e, pe atat e si de distractiv, deci incepe jocul chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci te asteapta si mai multa distractie!

Ariana Pregatiri de Nunta

Cum se joaca Ariana Pregatiri de Nunta?

Folositi mouse-ul.