Printesele Disney Stilul Cottagecore

📅25.06.2021, jucat de: 793 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesele Disney Stilul Cottagecore?

Stilul Cottagecore se refera la stilul fetelor care isi petrec timpul liber la un conac la tara pe timp de vara, si acest stil este traditional si rafinat in acelasi timp, fiind foarte popular la acest moment, motiv pentru care tu il vei adopta in garderoba printeselor tale favorite de la Disney: Elsa, Ariel, si Anna.

Transforma printesele cu ajutorul stilului Cottagecore!

Transformarea celor trei printese se va face in trei etape diferite, incepand cu partea de machiaj, etapa a jocului in care vei aplica ruj, farduri, dar si pudre, putand chiar sa le modifici si culoarea ochilor.

Pentru etapa de manichiura, nu doar ca vei alege cum sa tai unghiile, dar le vei putea picta, le vei putea decora cu un model ales de tine, si le poti accesoriza mainile cu inele si cu lantisoare.

Pentru etapa de dress-up a jocului alege tinuta perfecta din acest stil, si completeaza look-ul cu o freza aleasa de tine, si poti sa folosesti si accesorii precum lantisoare, cercei, palarii, posete, sau un buchet de flori.

Acum ca stii cat de simplu si distractiv este acest joc, speram ca nimic nu va va opri din a-i da startul chiar acum, si speram ca va putem vedea incercand si alte jocuri noi si distractive cum doar pe site-ul nostru poti gasi!

Printesele Disney Stilul Cottagecore

Cum se joaca Printesele Disney Stilul Cottagecore?

Folositi mouse-ul.