Trendul Crop-Top

📅23.06.2021, jucat de: 587 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trendul Crop-Top?

Pentru vara aceasta, nu va fi o imbracaminte mai populara in lumea modei feminine decat crop-tops, si anume tricouri, bluze, sau camasi care sunt taiate in partea de jos si lasa loc burtii sa fie goale, asa ca ajuta Fetele Curcubeu sa adopte acest stil si sa arate foarte bine in el!

Crop-top: imbracamintea perfecta pentru vara!

Pentru fiecare dintre cele trei fete vei incepe cu machiajul, unde vei aplica ruj, farduri, sau pudre, alegand culoarea favorita pentru fiecare produs, si poti chiar si sa le modifici culoare ochilor, folosindu-te de lentilele de contact disponibile.

Pentru partea de imbracat vei alege un crop-top care iti place cel mai mult, si completeaza-l in partea de jos cu fustite, pantaloni, sau pantaloni scurti. Nu uita sa alegi si o frizura, si accesorizeaza look-ul cu bijuterii, posete, ciorapi de dama, sau ochelari.

Nu ne indoim nicio clipa ca prin ajutorul tau, toate cele trei fete vor arata extraordinar in acest stil nou de vara la moda, si speram ca dupa aceea veti incerca si alte jocuri de fete ale noastre, distrandu-va cum doar aici este posibil!

Trendul Crop-Top

Cum se joaca Trendul Crop-Top?

Folositi mouse-ul.