Miley Cyrus la Sala

📅19.06.2021, jucat de: 566 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Miley Cyrus la Sala?

Mereu suntem pregatiti sa va oferim cele mai noi si distractive jocuri cu vedete de pe internet, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti toti invitati sa va distrati pe cinste cu jocutul Miley Cyrus la Sala, care o are in prim-plan pe aceasta cantareata iubita in intreaga lume!

Cu ajutorul tau,Miley va arata extraordinar, chiar si transpirand la sala!

In prima parte a jocului vei face un scurt tratament facial pentru cantareata noastra, intrucat ea are probleme cu tenul in acest moment. Pentru a face asta vei incepe prin a aplica o masca faciala, completa cu doi castraveti pe fata, si dupa ce o speli, usuca fata ei cu un prosop.

Urmeaza apoi sa ii aranjezi sprancenele care au crescut prea mult, vei aplica o crema sub ochi, o parte umflata, si vei folosi si un balsam de buze. Sfarseste aceasta etapa cu inca o masca de fata, elimina cosurile de pe fata ei, si alege si o freza care sa i se potriveasca.

Al doilea nivel al jocului este si mai simplu, pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa ii alegi tinuta pentru sala, avand o gramada de haine si de pantofi gata de workout, si suntem siguri ca ea va arata extraordinar. Distractie placuta!

Miley Cyrus la Sala

Cum se joaca Miley Cyrus la Sala?

Folositi mouse-ul.