Fetele Curcubeu Poveste de Hollywood

📅12.06.2021, jucat de: 448 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fetele Curcubeu Poveste de Hollywood?

Pentru toate fetele care ne viziteaza zi de zi, stiti bine ca nu o faceti degeaba, pentru ca mereu adaugam jocuri de machiat si imbracat care mai de care mai frumoase si distractive, lucru care se va intampla si in acest moment, cand sunteti invitati sa va distrati pe cinste cu jocutul Fetele Curcubeu Poveste de Hollywood!

Ajuta fetele sa arate ca si niste vedete de la Hollywood!

Pentru makeover-ul fetelor vei incepe cu etapa de machiaj, parte in care le vei aplica machiaj, folosind cosmetice cum ar fi ruj, farduri, sau pudre, alegandu-le in culorile tale favorite, si nu uita sa alegi si culoarea ochilor lor.

Vei continua apoi cu partea de imbracat, unde pe langa tinuta principala formata din haine, pantofi, si o freza frumoasa, vei putea adauga si accesorii ca sa elevezi look-ul, lucru pe care il poti face cu ochelari de soare, lantisoare,sau cercei.

Ce mai astepti? E atat de simplu acest joc, dar pe atata de distractiv, deci speram sa il incepi chiar acum, si speram sa ramai alaturi de noi si sa continui sa te distrezi si cu alte jocute gratis ale zilei!

Fetele Curcubeu Poveste de Hollywood

Cum se joaca Fetele Curcubeu Poveste de Hollywood?

Folositi mouse-ul.