Trateaza Picioarele

📅26.05.2021, jucat de: 712 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Trateaza Picioarele?

Tocmai pentru ca stim ca exista un numar foarte mare de copii care vor sa se joace jocuri cu doctori online, echipa noastra de administrare nu ezita sa aduca astfel de jocuri aici oricat de des se poate, dupa cum se intampla chiar acum cu jocul intitulat Trateaza Picioarele (Foot Doctor)

Invata sa devii un medic care trateaza orice probleme ale picioarelor!

Da, asta vei face in acest joc, si vei alege care dintre cei trei copilasi vrei sa iti fie pacient, ei jucandu-se mult pe afara si ranindu-se astfel la picior. Vei face lucruri precum sa tratezi taieturi, piele arsa sau crapata, vei trata infectii, eczeme, vei elimina parul in plus, si multe altele!

Pentru fiecare actiune medicala pe care trebuie sa o faci ti se ofera obiecte si unelte medicale la dispozitie, gasite in partea de jos a ecranului. Nu te stresa, pentru ca dupa ce ai dat click pe una, ti se arata si unde se foloseste, dar si cum.

Trebuie sa interactionezi cu uneltele tale si cu pacientii tai folosindu-te doar de mouse, deci nu e complicat deloc! Ce mai astepti? Da-i start distractiei chiar acum, si ramai aproape pentru si mai multe jocuri noi si distractive ale zilei!

Trateaza Picioarele

Cum se joaca Trateaza Picioarele?

Folositi mouse-ul.