Billie devine Blonda

📅24.05.2021, jucat de: 649 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Billie devine Blonda?

Ei bine, Billie a devenit deja blonda in viata reala, schimbare de look care a luat lumea prin surprindere intr-un mod placut, si acum tu o vei ajuta sa se transforme si in mediul virtual, cu un joc makeover pe care nu il poti rata, intitulat Billie devine Blonda!

Ajut-o pe Billie Eilish sa adopte un look de blondina!

Pentru a face asta, vei incepe prin a indeparta culoarea verde din parul sau, pe care il vei spala, si pe urma il vei da cu sampon, cu o lotiune speciala, si pe urma il vei usca cu uscatorul. Pentru a doua parte a jocului ii vei face machiajul, unde vei indeparta machiajul vechi, vei folosi farduri pentru ochi, niste sclipici, si ii vei si pune un ruj nou pe buze, intr-o culoare deosebita.

Continua apoi prin a o imbraca pe Billie, gasind tinuta perfecta, vei avea accesorii precum bijuterii, posete, si ochelari la dispozitie, si poti chiar sa-i si pui niste unghii false si lungi. Fara indoiala, Billie va adora noul sau look, si tu vei face o treaba minunata, distrandu-te pe cinste de la inceput pana la sfarsit, si noi speram ca iti vei invita si prietenele sa incerce acest jocut!

Billie devine Blonda

Cum se joaca Billie devine Blonda?

Folositi mouse-ul.