Ingrijeste Hipopotamul Bebelus

📅22.05.2021, jucat de: 1079 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ingrijeste Hipopotamul Bebelus?

Jocurile de ingrijit bebelusi sunt unele dintre cele mai distractive si dragute jocuri pentru fete de pe internet, dar cand ai astfel de jocuri in care ai grija defapt de animalute bebelusi, te distrezi si mai tare, dupa cum iti vom demonstra chiar in acest moment cu jocutul intitulat Ingrijeste Hipopotamul Bebelus!

Cum sa fii dadaca unui bebe animal:

Pentru inceput veti face cel mai simplu lucru, si anume va veti juca impreuna cu bebelusul, tragand cu un pistol de apa, aruncand niste confetti in aer, si, evident, aruncand o minge incolo si incoace.

Urmeaza apoi sa pregatiti masa animalutului, mixand laptele praf si dandu-i sa il bea cu o sticluta de bebelusi, ca apoi sa hranesti bebelusul cu niste fructe, si sa ii stergi gurita murdara.

Pentru ca a facut pe el, arunca scutecul animalului, si pe urma il vei spala in dus, ca sa fie curat, urmand ca apoi sa ii dai un nou set de haine, si sa il pui la culcare.

Vei avea parte de o zi deosebit de distractiva cu acest animalut, si daca doar dai click unde ti se arata, te vei descurca de minune, fara indoiala, deci lasa distractia sa inceapa chiar acum, nu vei regreta!

Ingrijeste Hipopotamul Bebelus

Cum se joaca Ingrijeste Hipopotamul Bebelus?

Folositi mouse-ul.