Mickey si Muzica Fermei

📅20.05.2021, jucat de: 2135 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mickey si Muzica Fermei?

Stim ca sunteti nerabdatori sa va jucati Jocuri cu Mickey Mouse cat de des se poate, motiv pentru care chiar acum va oferim cu mare drag jocul intitulat Mickey si Muzica Fermei, un joc care are tot ce ti-ai dori de la un timp foarte distractiv: personaje Disney indragite, muzica, si animale!

Compune o piesa cu sunetele animalelor de la ferma!

Pentru ca Mickey se afla la o ferma pe timp de vara, si este si un soricel foarte creativ, el s-a gandit ca ar fi o idee minunata sa foloseasca sunetele animalelor pe care le aude acolo zilnic si sa le transforme intr-un cantec, lucru la care tu il vei ajuta in continuare!

Cum? Pentru inceput trebuie sa inregistrezi sunetele acestor animale, asa ca atunci cand Mickey si Minnie aduc animale pe remorcile tractoarelor lor, da click doar pe animalul de care ai nevoie atunci, pana ai umplut bara de progres.

Vei avea cai, vaci, porci, caini, pasari, pisici, si multe animale care se pot afla in preajma unei ferme, si dupa ce le-ai inregistrat, aranjeaza sunetele lor oricum iti doresti, si fara indoiala vei crea o piesa minunata pe care Mickey se va bucura sa o asculte!

Mickey si Muzica Fermei

Cum se joaca Mickey si Muzica Fermei?

Folositi mouse-ul.