Friday Night Funkin The X Event

📅10.05.2021, jucat de: 871 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin The X Event?

Bine v-am gasit in continuare la jocul intitulat Friday Night Funkin The X Event, care este cel mai nou joc adaugat categoriei de Jocuri FNF online, unde urmeaza sa va distrati pe cinste intr-un eveniment incredibil in care Boyfriend are nevoie de ajutorul vostru pentru a-i infrange pe cei trei antagonisti veniti din universul Undertale.

FNF si Undertale, acum intr-un singur joc!

Cei trei antagonisti pe care trebuie sa ii infrangi vin din universul unei serii animate de pe internet numita Undertale, fiecare personaj fiind mai malefic ca cel de dinainte. XChara este un baiat cu piele alba si cu un ochi rosu si unul mov, InkSans este un razboinic schelet care are o secure gigantica, si XGaster este seful lor, un skelet care pluteste si are puteri magice.

Overwrite, Inking Mistake, si Relighted sunt cele trei piese in care va veti duela cu aceste trei personaje, ajutand-ul pe Boyfriend sa ii infranga!

Cum sa te joci Friday Night Funkin The X Event:

In acest joc trebuie sa demonstrezi ca ai ritm si sincronizare, trebuind sa apesi pe tastele sageti la momentul potrivit, si daca nimeresti toate notele, vei castiga. Daca ratezi momentul de a apasa sagetile de prea multe ori la rand, vei pierde, deci nu lasa asta sa se intample!

Este atat de simplu, asa ca va dorim mult succes si distractie placuta, si speram sa va vedem incercand si alte Jocuri cu Friday Night Funkin online gratis de pe site-ul nostru, nu vei regreta asta nicio clipa!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

  • NyxTheShield (Main Developer)
  • Jael Peñaloza (Sprites)

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin The X Event

Cum se joaca Friday Night Funkin The X Event?

Folositi sagetile.