Provocarea Sushi

📅04.05.2021, jucat de: 382 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Provocarea Sushi?

Stati linistiti, nu trebuie sa stiti sa gatiti sushi, un fel de mancare traditional din Japonia, cu mult peste, orez, si legume, pentru ca jocul pe care tocmai l-am adaugat pentru voi si care este intitulat Provocarea Sushi este defapt un joc cu potriviri pe care suntem siguri ca il veti juca cu mult drag si entuziasm!

In fiecare nivel al jocului aveti clienti care vor anumite bucati de sushi, si voi veti folosi mouse-ul ca sa trasati linii intre minim 3 bucati de mancare identice pentru a le elimina si a umple bara, care cand e plina, nivelul e trecut.

Cu cat faci liniile de sushi identic mai mari, cu atat vei castiga mai multe puncte, si vei umple bara mai devreme. Incearca sa faci un punctaj cat mai mare de la nivel la nivel, si sa elimini si alte tipuri de sushi, ca sa ai un scor record.

Nu ezita sa ne spui in comentarii care este recordul tau cel mai mare in acest joc cu linii in 3, si te invitam cu drag sa vezi si ce alte jocute noi si distractive ti-am pregatit astazi, caci garantat vei avea un timp minunat cu ele!

Provocarea Sushi

Cum se joaca Provocarea Sushi?

Folositi mouse-ul.