Insta Machiaj pentru Mireasa

📅03.05.2021, jucat de: 768 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Insta Machiaj pentru Mireasa?

Nu ai cum sa dai gres jucand jocuri de machiat mirese online, mai ales cand gasesti astfel de jocute gratuit pe site-ul nostru, unde echipa noastra de administrare se asigura ca va ofera doar jocuri de cea mai inalta calitate, lucru care va fi adevarat si in acest moment, pentru jocul intitulat Insta Machiaj pentru Mireasa.

In acest joc ai o mireasa care a terminat deja cu toate pregatirile pentru ziua ei speciala, nunta, singurul lucru la care are nevoie de ajutor fiind machiajul, la care nu se pricepe de una singura. Tu vei juca rolul de experta in machiaj si o vei ajuta sa arate cat se poate de bine in ziua ei speciala.

Pentru asta vei folosi o gama variata de cosmetice care vin in diferite forme si culori, avand la dispozitie farduri, ruj, cosmetice pentru curatarea fetei, ii vei aranja sprancenele sau genele, ii vei putea chiar schimba culoarea pielii, a ochilor, sa ii alegi freza, sau sa ii pui bijuterii.

Pentru toate cele trei etape de machiaj, care vin dupa primul nivel de makeover, tot ce trebuie sa faci este sai dai click pe cosmetice si sa le aplici acolo unde ti se arata, folosind doar mouse-ul, si daca urmrezi simplele instructiuni, machiajul va iesi perfect!

Ce mai astepti? Incepe distractia chiar acum, si nu uita sa impartasesti jocutul si cu prietenele tale, care cu siguranta il vor adora si ele!

Insta Machiaj pentru Mireasa

Cum se joaca Insta Machiaj pentru Mireasa?

Folositi mouse-ul.