Drum prin Desert

📅02.05.2021, jucat de: 933 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Drum prin Desert?

Dupa cum puteti vedea chiar in acest moment, mereu avem pentru tine noi jocuri cu masini care mai de care mai interesante si distractive, motiv pentru care in continuare ai sansa sa te distrezi cu jocul intitulat Drum prin Desert, un joc de condus pe care nu ar trebui sa il ratezi pentru nimic in lume!

Vei avea o masina care va merge inainte automat pe un drum prin desert, tu trebuind sa o ajuti sa evite obstacolele de pe traseu si sa nu se loveasca de ele, sau de masinile din trafic, pentru ca daca o faci prea mult, vei pierde jocul.

Pentru a face asta apesi sagetile dreapta si stanga, schimband banda de circulatie, cu tasta sageata sus vei accelera mai tare, si apasand bara de spatiu poti pune frana.

Primul tau obiectiv este sa parcurgi o distanta cat se poate de mare, caci vorbim de un joc endless aici, dar incearca si sa colectionezi un numar cat mai mare de monezi de pe traseu, si astfel sa ai un punctaj mare.

Acum ca stii cat de simplu este jocul, te invitam cu drag sa-l incerci chiar acum, si te vei distra pe cinste garantat, cum o faci mereu aici!

Drum prin Desert

Cum se joaca Drum prin Desert?

Folositi sagetile.