Poopieman Voodo

📅29.04.2021, jucat de: 425 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Poopieman Voodo?

Urmeaza pe site-ul nostru sa te joci un joc care nu este doar cu adevarat unic si special pentru site-ul nostru, dar si unul dintre cele mai amuzante jocute pe care le-am avut aici in ultima perioada, deci nu avem nicio indoiala ca sunteti interesati de el, jocul fiind intitulat Poopieman Voodo.

Tu il vei controla pe Poopieman, un super erou intr-un costum rosu a carui singura super-putere este ca poate sa faca lipsa mare oricand doreste, si oricum vrea sa o faca, asa ca se va folosi de aceasta abilitate ca sa umple papusa vodoo de caca.

Tu il vei ajuta sa faca asta in moduri creative si amuzante, asa ca da click pe butoanele numerotate din dreapta, fiecare aruncand cu lipsa mare in diferite feluri, chiar si sa o arunci din cer, folosindu-te de un elicopter, sau sa o arunci ca pe un bulgare de zapada.

Incearca sa treci printre toate optiunile, si daca faci asta, chiar vei si debloca unele noi, si suntem siguri ca veti rade jucandu-va de la inceput pana la sfarsit, deci nu mai stati pe ganduri, si lasati distractia sa inceapa!

Poopieman Voodo

Cum se joaca Poopieman Voodo?

Folositi mouse-ul.