Cursele Blaze

📅29.04.2021, jucat de: 1086 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cursele Blaze?

Iata-ne reveniti si astazi cu noi jocuri de curse cu masini online, intrucat stim cat de mult le place baietilor care ne viziteaza site-ul sa le joace, lucru pe care il vor putea face chiar in acest moment cu Cursele Blaze, unul dintre cele mai tari astfel de jocute adaugate in ultima perioada!

Vei avea o masina care va avansa pe un traseu inconjurat de lava de una singura, tu trebuind sa folosesti sagetile dreapta si stanga pentru a lua curbele si a te feri sa nu cazi in lava, caci atunci vei pierde jocul, evident.

Nu trebuie doar sa intreci celelalte masini de pe traseu, dar daca poti sa le si impusti si elimini, fa asta. Poti sa tragi in masinile din fata ta daca ai destula energie pentru asta, deci colectioneaza monedele albastre de pe traseu.

Trebuie sa incerci sa depasesti cat mai multe masini si sa ajungi foarte departe pe traseu ca sa castigi puncte, tu putand sa te joci pana la infinit, asa ca incearca sa vezi cat de departe poti ajunge. Mult succes iti dorim, si distractie placuta cum doar aici poti avea!

Cursele Blaze

Cum se joaca Cursele Blaze?

Folositi sagetile.