Friday Night Funkin Hatsune Miku

📅29.04.2021, jucat de: 1045 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin Hatsune Miku?

Hatsune Miku este o cantareata digitala in forma unei holograme care si-a facut debutul in urma cu cativa ani in Japonia, si de atunci a devenit o cantareata tot mai populara in intreaga lume, ea fiind acum si mai interesanta din cauza avansarii tehnologiei. Tinand cont ca este o cantareata virtuala foarte populara, nu ar trebui sa fie deloc surprinzator ca ea este cel mai nou antagonist din seria de Jocuri Friday Night Funkin, unde te invitam acum sa te distrezi pe cinste cu acest mod intitulat Friday Night Funkin Hatsune Miku.

Ca de obicei, Boyfriend este cel care are nevoie de ajutorul tau, si ca va trebui tu sa faci este sa apesi pe tastele sageti ale tastaturii la momentul potrivit, si anume atunci cand simbolurile plutitoare in forma de sageti se potrivesc cu simbolurile sageti din partea de sus a ecranului, un format de gameplay facut popular in jocurile de ritm.

Daca faci asta mereu bine, si canti piesa corect, vei castiga, ar ai mare grija sa nu faci prea multe greseli, caci altfel Hatsune Miku va fi cea care va iesi invingatoare. Poti sa o infrunti in modul poveste, sau in modul liber, si tu alegi nivelul de dificultate dorit, deci tine cont de experienta ta in aceasta categorie cand il alegi. Mult succes, distractie placuta, si te invitam cu drag sa vezi si celelalte jocute pe care categoria le ofera!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Hatsune Miku

Cum se joaca Friday Night Funkin Hatsune Miku?

Folositi sagetile.