Blackpink Aventura K-Pop

📅28.04.2021, jucat de: 1494 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blackpink Aventura K-Pop?

Acum pe site-ul nostru poti sa te joci jocuri cu Blackpink de imbracat, lucru de care suntem foarte entuziasmati, intrucat stim ca si la noi in tara sunt foarte multe fete care adora aceasta trupa de fete din lumea K-pop, unul dintre cele mai populare stiluri muzicale ale momentului.

Jocul de astazi este intitulat Blackpink Aventura K-Pop, si vorbim aici despre un joc cu machiat si imbracat, unde tu le vei ajuta pe fete sa se mentina foarte frumoase prin toata aventura lor in lumea muzicala din Korea de Sud.

Pentru partea de machiaj vei putea folosi cosmetice precum ruj, pudra pentru obraji, si farduri pentru ochi, si tot din aceeasi etapa vei alege si freza celor doua fete, avand o gramada de stiluri de par la dispozitie.

Pentru partea de imbracat vei alege hainele care crezi ca le vin fetelor cel mai bine, vei alege perechea de pantofi care sa mearga perfect cu tinuta, si adauga si accesorii precum bijuterii, ochelari, sau posete, si look-ul lor va fi si mai chic!

Este atat de simplu sa te distrezi cu acest joc, deci speram ca o veti face chiar in acest moment, si speram sa va vedem incercand si alte jocute noi si distractive pe care avem de gand sa ti le oferim astazi aici!

Blackpink Aventura K-Pop

Cum se joaca Blackpink Aventura K-Pop?

Folositi mouse-ul.