FNF Vs Zardy si Ronald Mcdonald

📅28.04.2021, jucat de: 911 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul FNF Vs Zardy si Ronald Mcdonald?

Dupa cum poti vedea chiar in acest moment, inca mai sunt jocuri FNF noi de gasit si jucat gratuit pe site-ul nostru, lucru la care va invitam cu mare drag chiar in acest moment, cand echipa noastra de administrare va ofera sansa de a va distra cu un joc unic precum FNF Vs Zardy si Ronald Mcdonald.

De ce zicem ca e unic? Pentru ca vei avea doi antagonisti principali pe care trebuie sa ii infrunti intr-un duel muzical aici. Unul e Zardy, o sperietoare de ciori venita la viata care ataca pe oricine intalneste, si Ronald McDonald, un clovn si o mascota a celui mai popular lant de fast-food.

Chiar daca sunt personaje noi, modul in care te confrunti cu acesta ramane la fel, si anume prin muzica, trebuind sa dovedesti ca ai ritm si simt muzical prin a apasa tastele sageti la momentul potrivit, pentru ca sa canti piesa corect si sa te distrezi pe cinste.

Daca bara de progres e total verde, ai castigat, dar daca ai facut prea multe greseli si se transforma in rosu, ai pierdut. Incepe cu nivelul usor de dificultate daca esti incepator, sau incearca-le pe celelalte daca esti experimentat cu aceste jocute. Mult succes va dorim, indiferent!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

FNF Vs Zardy si Ronald Mcdonald

Cum se joaca FNF Vs Zardy si Ronald Mcdonald?

Folositi sagetile.