Obiecte Ascunse Tratament pentru Print

📅27.04.2021, jucat de: 591 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Obiecte Ascunse Tratament pentru Print?

Nu in fiecare zi poti sa te joci jocuri cu obiecte ascunse care sa aiba o poveste, dar iti oferim aceasta oportunitate astazi, cand echipa noastra administrativa e incantata sa va ofere jocutul intitulat Obiecte Ascunse Tratament pentru Print, unde vei merge intr-o aventura fantastica si iti vei imbunatati abilitatile de observatie in acelasi timp!

Vei juca rolul lui Beatrice, cu care trebuie sa mergi intr-o aventura pentru a gasi obiectele care sunt necesare pentru tratamentul printului. In fiecare nivel ai o mini-poveste, si un motiv pentru care ai nevoie de acele obiecte.

Da click pe ele cand le gasesti, ele fiind listate in partea stanga a ecranului, si daca te blochezi, poti sa folosesti indicii, dar ele sunt limitate, si nu iti recomandam sa le folosesti decat in adevarate urgente.

Fiecare nivel se joaca contra-cronometru, deci da tot ce ai mai bun sa termini nivelele inainte de 0, si daca le termini rapid, vei primi trei din trei stele, dar poti primi si doua sau doar una, daca ai fost mai incet. Mult succes iti dorim, si distractie placuta, evident, si nu ezita sa iti inviti si prietenii sa joace jocul acesta sau oricare altul de pe site-ul nostru!

Obiecte Ascunse Tratament pentru Print

Cum se joaca Obiecte Ascunse Tratament pentru Print?

Folositi mouse-ul.