Surfing pe Plaja Monstrilor

📅26.04.2021, jucat de: 523 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surfing pe Plaja Monstrilor?

Plaja Monstrilor de la Cartoon Network nu este doar unul dintre cele mai noi seriale de animatie pentru copii de la televizor, dar este un serial care noua ne-a placut foarte mult, si suntem siguri ca fanii acestuia sunt entuziasmati ca pot sa se joace Jocuri cu Plaja Monstrilor pe site-ul nostru.

Ei bine, ii invitam sa faca exact acest lucru chiar acum, cand am adaugat pentru ei jocul Surfing pe Plaja Monstrilor, un joc unde veti face activitatea favorita a celor doua personaje, si anume surfing, si urmeaza sa iti explicam cum o vei face acum si aici!

Cu personajul tau care face surf vei merge inainte automat, tu trebuind sa dai click pe ecran ca sa faci sarituri, si astfel sa treci de pe valuri inalte pe valuri joase si invers, fara sa te accidentezi, sau sa cazi in gaurile din apa si sa te lovesti de pietre, caci vei muri.

In schimb, incearca sa faci o distanta cat mai mare in sesiunea de surfing, si nu uita sa strangi un numar cat mai mare de statui Tiki de pe traseu, caci ele vor reprezenta scorul tau, si ai vrea un scor cat se poate de mare, nu-i asa?

Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si daca ai prieteni carora le place fie serialul, fie surfing-ul, invita-i si pe ei sa se joace!

Surfing pe Plaja Monstrilor

Cum se joaca Surfing pe Plaja Monstrilor?

Folositi mouse-ul.