Dragonul Mic si Dragut

📅18.04.2021, jucat de: 563 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Dragonul Mic si Dragut?

Nu se intampla atat des sa ai sansa de a te distra pe cinste cu un joc precum Dragonul Mic si Dragut, pentru ca acesta este un joc incare ai minunata ocazie de a-ti crea propriul dragon, si lasandu-ti imaginatia sa zboare pentru a-l face sa fie cat se poate de dragut si frumos, lucru care te va distra cu siguranta pe cinste, cum a facut-o si pentru noi!

Ca sa creezi dragonul asa cum iti place tie te vei folosi de panoul din partea dreapta a ecranului. Pentru inceput vei modifica corpul dragonului, avand posibilitatea de a-i schimba culoarea pielii dar si sa o pictezi in diferite forme, si vei trece apoi la a modifica cum ii arata coada, aripile, urechile, sau forma ochilor.

In continuare ai sansa sa si imbraci dragonul, punandu-i palarii, coliere, sau chiar pantofi in picioare, si pentru a termina jocul vei alege fundalul in fata caruia va sta acest dragon. Nu este complicat deloc, si suntem siguri ca imaginatia voastra va va permite sa aduceti la realitate un dragon cat se poate de dragut, si nu veti uita prea curand experienta acestui jocut!

Dragonul Mic si Dragut

Cum se joaca Dragonul Mic si Dragut?

Folositi mouse-ul.