Lupta Castelelor in Evul Mediu

📅18.04.2021, jucat de: 1098 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lupta Castelelor in Evul Mediu?

Bine v-am gasit chiar acum si aici cu unul dintre cele mai tari jocuri in 2 online noi de pe site-ul nostru, joc intitulat Lupta Castelelor in Evul Mediu, un joc de actiune foarte palpitant pe care il recomandam in principal baietilor, caci in joc veti avea sansa de a va duela unul cu altul.

Cum? Ei bine, ambii jucatori vor fi reprezentati de catre un cavaler, si fiecare are un castel pe care trebuie sa il apare, dar intre timp trebuie sa atacati castelul celuilalt. Daca ati doborat castelul adversar primul, ati castigat jocul.

Pentru a ataca castelul veti trage cu tunuri, veti arunca cu sabii si cu foc, si pentru a va apara, echipati cavalerii cu armura. Deasemenea, puteti incerca modul de co-operare, unde veti lucra impreuna pentru a va apara castelul de catre valurile de zombi care va vor ataca.

Jucatorul 1 va folosi tastele W, A, S, D pentru miscsare, tasta S pentru a crea caramizi, tasta E pentru a lovi, si cu tasta Q va schimba armele. Jucatorul 2 foloseste sagetile pentru miscare, sageata jos pentru crearea de noi caramizi, bara de spatiu pentru a lovi, si M pentru a schimba armele.

Acum, in incheiere, dorim celor doi jucatori mult succes si distractie placuta, invitandu-va cu drag sa va jucati si alte jocuri in doi jucatori cum doar pe site-ul nostru puteti gasi!

Lupta Castelelor in Evul Mediu

Cum se joaca Lupta Castelelor in Evul Mediu?

Jucatorul 1: tastele W, A, S, D, E, Q. Jucatorul 2: tastele sageti, bara de spatiu, M.