Gateste si Decoreaza

📅17.04.2021, jucat de: 1335 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gateste si Decoreaza?

Pe site-ul nostru ne asiguram ca va oferim doar cele mai bune jocuri cu restaurante online de pe internet, si tocmai de aceea chiar in acest moment aveti sansa extraordinara de a va distra pe cinste cu jocul intitulat Gateste si Decoreaza, un joc pe care le invitam si pe fete dar si pe baieti sa se joace, caci nu ai cum sa nu te distrezi pe cinste cu el!

Tu vei avea un restaurant pe care vei incerca sa il faci de succes, ca sa ai cat mai multi clienti zi de zi. Pentru inceput, ca sa faci asta, gateste si serveste-le mancare cat mai delicioasa, si intr-un timp optim. Pentru a face asta vei da click pe mancare ca sa o gatesti si sa le-o dai atunci cand e pregatita si gata de consumat.

In fiecare zi vei lucra contra-cronometru, deci inainte sa ajunga secundele la 0, da tot ce ai mai bun sa servesti un numar cat mai mare de clienti. Deasemenea, ai grija sa nu pierzi timp servindu-i, pentru ca daca asteapta prea mult, ei vor pleca.

Pe cealalta parte, foloseste banii castigati ca sa re-decorezi restaurantul cu flori, cu mobilier nou, un frigider sau alte aparate si unelte pentru bucatarie. Suntem siguri ca veti reusi toate acestea, si va veti si distra pe cinste in acelasi timp!

Gateste si Decoreaza

Cum se joaca Gateste si Decoreaza?

Folositi mouse-ul.