Febra Drifturilor GTR

📅17.04.2021, jucat de: 1661 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Febra Drifturilor GTR?

Cand vine vorba de jocuri cu drifturi online, echipa noastra de administrare lucreaza din greu sa va ofere doar cele mai bune dintre ele, lucru care se va intampla si in acest moment cand am adaugat pentru voi toti jocul intitulat Febra Drifturilor GTR.

In acest joc vei putea face drifturi in diferite locatii interesante si care prezinta o provocare, cum ar fi orasul, aeroportul, o fabrica, o zona speciala de drifturi, sau un traseu de curse cu masini, tu putand sa alegi oricare dintre ele.

Pentru a conduce si a face drifturi te vei folosi de tastele sageti, si incearca sa mentii masina in drift cat se poate de mult, caci in functie de cat de lung este driftul asa vei primi si puncte la schimb. Nu fa accident, si nu te lasa prins de masinile de politie care te urmaresc!

Cu punctele castigate poti merge in garaj si sa iti modific masina, facand-o sa arate cum doresti tu, sau poti chiar sa cumperi masini noi si mai puternice cu care sa faci drifturi si mai extraordinare! Ce mai astepti? Apasa pedala chiar acum, si distreaza-te la maxim doar aici!

Febra Drifturilor GTR

Cum se joaca Febra Drifturilor GTR?

Folositi sagetile.