Masini de Marfa Offroad Extreme

📅16.04.2021, jucat de: 1275 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masini de Marfa Offroad Extreme?

De obicei, soferii de tiruri si de masini mari isi conduc vehiculele pe autostrada si pe trasee astfaltate pentru a isi transporta marfa de la o locatie la alta, dar in cel mai nou joc cu tiruri 3d online de pe site-ul nostru vei avea parte de o experienta diferita si mult mai palpitanta, jocul fiind intitulat Masini de Marfa Offroad Extreme.

In acest joc vei conduce un camion pentru a duce marfa din spatele sau pana la destinatia din fiecare nivel, si desi incepi cu un singur model de camion, altele vor fi deblocate pe parcursul jocului, daca ajungi pana la nivelele respective. Pentru a conduce camioanele trebuie sa te folosesti doar de tastele sageti.

Pe traseele pe care vei merge vor fi multe denivelari, drumurile fiind de pamant, asa ca ai grija cum conduci sa nu te lovesti de obstacole sau sa pierzi prea mult din marfa, caci daca asta se intampla vei pierde nivelul. In schimb,daca faci o treaba buna si transporti majoritatea containerelor pana la destinatie, primesti trei stele la sfarsitul nivelului.

Mult succes iti dorim la asta, distractie placuta cum doar aici o poti avea, si speram sa te revedem curand, jucand si alte jocuri noi cum doar aici poti gasi!

Masini de Marfa Offroad Extreme

Cum se joaca Masini de Marfa Offroad Extreme?

Folositi sagetile.