Stil Fresh de Primavara

📅14.04.2021, jucat de: 525 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stil Fresh de Primavara?

Pentru nimic in lume nu ar trebui sa ratezi in acest moment sansa de a te juca jocul intitulat Stil Fresh de Primavara, care este un joc nou de machiat si imbracat de pe site-ul nostru, un joc foarte interesant si deosebit, unde Fete Curcubeu stiu ca primavara a venit in toata splendoarea ei, asa ca vor sa arate extraordinar pe parcursul sezonului, lucru la care tu le vei ajuta!

Pentru a face asta vei incepe prin a le face machiajul fetelor, lucru pe care il vei face aplicand ruj pe buze, pudra in obraji, si farduri peste ochi, putand chiar sa le schimbi si culoarea ochilor prin a alege o pereche de lentile de contact care iti place cel mai mult.

Urmeaza apoi sa le imbraci, alegand una dintre tinutele foarte frumoase din garderoba, si poti chiar sa le modifici si freza. Adauga si accesorii precum cercei, lantisoare, posete, sau ochelari, si stilul lor va fi si mai fresh si interesant.

Nu avem nicio indoaial ca cele patru fete vor arata toate minunat in acest anotimp, dar si tu te vei fi distrat pe cinste impreuna cu ele, deci da-i start jocului chiar acum, si nu vei regreta nicio clipa!

Stil Fresh de Primavara

Cum se joaca Stil Fresh de Primavara?

Folositi mouse-ul.