Selena Gomez Scolarita

📅13.04.2021, jucat de: 728 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Selena Gomez Scolarita?

Nu incape nicio indoiala ca fetelor le place foarte mult sa joace Jocuri cu Selena Gomez online, motiv pentru care vor putea in continuare pe site-ul nostru sa incerce un jocut precum Selena Gomez Scolarita, un joc de machiat si imbracat ca niciun altul!

De ce? Ei bine, in acest joc tu o vei pregati pe Selena pentru urmatorul ei rol intr-un film, rol in care va juca o scolarita, ea fiind in realitate mult trecuta de varsta in care sa mergi la scoala, deci se bazeaza pe tine ca o vei ajuta!

Incepe prin a-i face machiajul, etapa la care te vei putea folosi de cosmetice precum pudra pentru obraji, farduri pentru ochi, sau lipici pentru buze, si vei putea sa folosesti si perii pentru a-i aranja sprancenele dar si genele ochilor.

In urmatoarea etapa o vei imbraca, si vei incepe prin a-i pune accesorii precum cercei, lantisoare, bentite in par, ii vei alege freza care i se potriveste cel mai bine, si chiar si o tinuta, desi o vei vedea doar putin.

Da, este atat de simplu si distractiv acest jocut, deci nimic si nimeni nu trebuie sa te opreasca din a-l incepe chiar acum si a te distra la maxim!

Selena Gomez Scolarita

Cum se joaca Selena Gomez Scolarita?

Folositi mouse-ul.