Maddie si Mackenzie

📅10.04.2021, jucat de: 506 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maddie si Mackenzie?

Pentru ca stim cat de mult va place sa jucati jocuri de machiat si imbracat celebritati, tocmai un astfel de joc veti avea sansa sa jucati in continuare, joc intitulat Maddie si Mackenzie, ce le are in prim-plan pe aceste doua surori adolescente, una dintre ele o dansatoare, si cealalta o cantareata, ambele fiind stilate si frumoase, lucru de care se mandresc!

Ei bine, tu vei fi stilista celor doua daca te joci acest jocut, si pentru inceput le vei face machiajul, unde vei combina cosmetice precum ruj, pudra, sau farduri in culorile care iti plac cel mai mult, si nu uita sa le aranjezi si genele ochilor. Din aceeasi parte a jocului vei alege si freza fiecarei fete.

Urmeaza apoi sa le imbraci, care si asta este foarte usor, combinand toate hainele, accesoriile, si pantofii din garderoba lor asa cum iti spune imaginatia si stilul tau propriu. Toate hainele lor sunt minunate, deci si daca le-ai imbraca cu ochii inchisi, tot ar arata extraodinar!

Nu ai nicio scuza sa nu incepi acest joc chiar acum, sa dai tot ce ai mai bun la el, si speram ca nu il tii doar pentru tine, ci le vei invita si pe prietenele tale aici sa il incerce si ele!

Maddie si Mackenzie

Cum se joaca Maddie si Mackenzie?

Folositi mouse-ul.