Acele Iubirii

📅09.04.2021, jucat de: 456 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Acele Iubirii?

Dragostea este foarte importanta, si noi ne dorim ca toti indragostitii sa fie fericiti si impreuna, chiar si cei virtuali cum sunt baiatul si fata din jocul Acele Iubirii, joc puzzle de logica foarte interesant si distractiv, unde tu vei fi cel sau cea care ii va ajuta pe cei doi iubiti sa fie impreuna, urmand sa iti explicam in continuare si cum poti sa o faci!

In fiecare nivel cei doi iubiti sunt intr-un castel, dar intre cei doi exista diferite ace care ii separa, si tu va trebui sa te folosesti de mouse ca sa tragi acele afara si sa misti cele doua personaje in asa fel incat sa cada si sa ajunga unul langa celalat, si cand baiatul si fata sunt impreuna, nivelul este completat. Deci, ordinea in care tragi acele este foarte importanta!

Ei bine, intre cei doi poate aparea si un hot, si voi trebuie sa il evitati cu orice pret, caci daca hotul ii atinge pe oricare dintre ei, pierzi. Deci, foloseste mouse-ul ca sa il lovesti cu lucruri, ca si in primul nivel, unde vei trage un ac si vei face ca o piatra sa cada pe capul hotului, si odata ce te-ai scapat de el, poti continua nivelul.

Suntem siguri ca sunteti gata de provocare, deci dati-i start la joc chiar acum, distrati-va pe cinste, si nu ezitati sa jucati si celelalte jocuri noi ale zilei, merita!

Acele Iubirii

Cum se joaca Acele Iubirii?

Folositi mouse-ul.