Mordecai si Rigby Aventura de Paste

📅08.04.2021, jucat de: 627 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mordecai si Rigby Aventura de Paste?

Suntem siguri ca va place la maxim sa jucati Jocuri cu Mordecai si Rigby in 2 jucatori online pe internet, din moment ce aceste doua personaje de la Cartoon Network fac mereu o echipa formidabila, lucru la care tu, impreuna cu un prieten sau un membru al familiei sunteti invitati sa fiti si voi, pentru ca doar daca cooperati foarte bine veti castiga jocul Mordecai si Rigby Aventura de Paste.

Evident, scopul celor doua personaje va fi sa stranga toate ouale de Pasti din fiecare traseu pe care il vor parcurge, avand mai multe platforme in fiecare nivel, trebuind sa ajungi din partea de jos in cea de sus, unde vei trece prin usa ca sa ajungi la nivelul urmator. Pe traseu, ai grija la baltile cu apa, dar si la alte feluri de capcane sau obstacole care pot aparea.

Si daca doar unul dintre personaje va muri, ambii veti pierde nivelul, asa ca nu lasati asta sa se intample. Pentru a va controla personajele veti folosi tastele W, A, S, D si setul de taste sageti pentru a va misca si a sari, si pentru a prinde viteza veti folosi tasta R pentru primul jucator si tasta O pentru al doilea jucator.

Speram ca veti trece toate nivelele, veti face o echipa grozava, precum Mordecai si Rigby de la Cartoon Network, si nu ezitati sa jucati si celelalte jocute ale lor de pe site, mai ales daca nu ati mai facut-o pana acum!

Mordecai si Rigby Aventura de Paste

Cum se joaca Mordecai si Rigby Aventura de Paste?

Jucator 1: W, A, S, D, R. Jucator 2: sagetile, O.