Ciclism Extrem

📅08.04.2021, jucat de: 881 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ciclism Extrem?

Da, este distractiv si relaxant sa te plimbi cu bicicleta doar de dragul de a o face, dar in continuare pe site-ul nostru te invitam sa ai parte de o experienta mult mai palpitanta, caci am adaugat pentru voi jocul Ciclism Extrem, unde limitele voastre de ciclist vor fi testate, si, pentru ca este un joc virtual, nu te vei rani deloc, spre deosebire de viata reala, unde s-ar putea intampla asta.

Vei avea de parcurs un total de 20 de nivele, unul mai complicat decat cel de dinainte, si trebuie sa ajungi la sfarsitul traseelor intr-un timp optim, pentru ca vei fi cronometrat. Si mai important este sa nu te accidentezi si sa cazi cu bicicleta, caci daca asta se intampla, pierzi nivelul. Ai grija la prapastii, la obstacole, la rampe, sau la terenul accidentat pe care te vei da cu bicicleta.

Traseele vor avea loc in niste munti foarte stancosi si prin desert, asa ca acest traseu nu este pentru cei care nu au curaj si care nu pot da tot ce au mai bun, dar cu siguranta asta nu va fi o problema la tine! Foloseste tastele sageti sus si jos pentru a manevra bicicleta, si foloseste sagetile stanga si dreapta pentru a o balansa corect.

Acum ca stii jocul, da-i start distractiei chiar acum, si nu ezita sa iti inviti si prietenii sa ii dea o sansa si sa vada si ei cat este de distractiv acest jocut!

Ciclism Extrem

Cum se joaca Ciclism Extrem?

Folositi sagetile.