Puzzle cu Iepurasul de Paste

📅07.04.2021, jucat de: 817 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Puzzle cu Iepurasul de Paste?

Tot mai multe Jocuri de Pasti online o sa va fie oferite pe site-ul nostru in urmatoarea perioada, si motivul este pentru ca aceasta sarbatoare se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care vrem sa fim pregatiti cu mult continut nou si de calitate cu care sa va distrati de aceste sarbatori cand aveti atata timp liber sa va jucati jocuri online!

Puzzle cu Iepurasul de Paste este titlul acestui joc nou pe care vi-l punem la dispozitie, unde veti avea de ales dintre diferite imagini cu iepurasul de Paste si sa alegeti care imagine vreti sa o transformati intr-un puzzle de rezolvat. El poate avea apoi 16, 36, 64, sau 100 de piese in functie de alegerea ta, deci alege cum te simti cel mai bine sa o faci.

Dupa aceea, piesele de puzzle vor fi imprastiate aleatoriu pe ecran, si cu mouse-ul le vei lua pe fiecare in parte si le vei pune impreuna, si piesa cu piesa va trebui sa le asezi in asa fel incat imaginea cu iepurele de Paste sa fie din nou completa. Cand ai facut asta, poti trece la urmatorul nivel si sa rezolvi un alt puzzle de Pasti.

Va uram tuturor distractie placuta si un timp minunat cum doar aici puteti avea parte, si nu ezitati sa vedeti si ce alte jocute noi avem pregatite pentru toti!

Puzzle cu Iepurasul de Paste

Cum se joaca Puzzle cu Iepurasul de Paste?

Folositi mouse-ul.