Oua de Pasti Saltarete

📅06.04.2021, jucat de: 808 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Oua de Pasti Saltarete?

Pastele sunt cea mai importanta sarbatoare a primaverii, si cum se apropie cu pasi repezi, dorim sa va oferim noi Jocuri de Paste cat se poate de despe site-ul nostru, motiv pentru care sunteti invitati chiar in acest moment sa incercati jocul Oua de Pasti Saltarete, un joc de indemanare cu oua de Paste cum nu ati mai jucat pana acum aici, garantat!

Veti avea doi iepurasi de Paste care tin intre ei o bucata de material, voi trebuind sa folositi mouse-ul ca sa-i miscati stanga si dreapta, prinzand mereu ouale care cad de sus, si sa le faceti sa zboare si sa sara pana in cos, avand un numar de oua pe care trebuie sa le puneti in cos pentru fiecare nivel ca sa il treceti.

Nu lasati sa se sparga prea multe oua de podea, caci pierdeti cate o viata de fiecare data, si sa va pierdeti toate vietile inseamna sa pierdeti si jocul, dar puteti castiga vieti noi cand cad inimioare de sus. In schimb, incercati sa faceti cat mai multe puncte, si nu va lasati intimidati de obstacolele care pot fi plasate in nivelele viitoare.

Premiza jocului este simpla, si el ofera un timp foarte distractiv, si o metoda frumoasa de a-ti petrece sarbatorile Pascale, deci nu sta pe ganduri ci da-i Play chiar acum, nu vei regreta!

Oua de Pasti Saltarete

Cum se joaca Oua de Pasti Saltarete?

Folositi mouse-ul.