Moda de Birou

📅05.04.2021, jucat de: 739 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Moda de Birou?

Esti invitat in continuare sa te joci unul dintre cele mai noi si distractive jocuri dress up online de pe site-ul nostru din ultima perioada, joc care este intitulat Moda de Birou, unde ai sansa sa imbraci nu una, ba chiar patru femei de succes care toate au job-uri de birou foarte importante, deci este si normal ca ele sa vrea sa arate extraordinar atunci cand merg la servici.

Ei bine, tu vei fi stilista lor, si vei alege si ordinea in care le imbraci, noi sperand sa te joci cu toate patru pentru a te bucura la maxim de joc. In stanga ai setul de butoane cu care schimbi intre tipurile de lucruri din garderoba lor, si in dreapta ai butoanele cu care alegi hainele. Dai click pe o optiunea, si acel lucru apare pe femeie imediat.

Poti sa alegi sa le imbraci intr-o rochie, sau poti combina diferite haine si jachete, completand tinuta cu o freza care li se potriveste, dar si cu o pereche de pantofi care merge bine cu restul tinutei. Poti folosi si accesorii, avand optiuni precum bijuerii, palarii, posete, sau ochelari, si pe final, alege si cum sa arate biroul fiecarei tipe.

Acum stii cat de simplu si distractiv este jocul, deci nimic nu ar trebui sa te opreasca din a-i da o sansa chiar in acest moment

Moda de Birou

Cum se joaca Moda de Birou?

Folositi mouse-ul.