Fetitele Powerpuff 3 in Linie

📅05.04.2021, jucat de: 634 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fetitele Powerpuff 3 in Linie?

Daca ti-a fost dor sa joci Jocuri cu Fetitele Powerpuff online noi pe site-ul nostru, iata ca dorinta ta se indeplineste chiar in acest moment, cand suntem foarte entuziasmati sa impartasim cu voi jocul intitulat Fetitele Powerpuff 3 in Linie, un joc interesant si distractiv de la inceput pana la sfarsit, lucru pe care il stim din propria noastra experienta cu el.

Vei lua doua obiecte care sunt adiacente si le vei schimba pozitia ca sa formezi un grup de trei sau mai multe obiecte identice intr-o linie orizontala sau verticala, si acel grup de obiecte este eliminat de pe ecran, ca tu sa primesti la schimb puncte si sa umplii bara de progres. Bara trebuie umpluta la maxim ca sa termini nivelul, si cand nu faci potriviri, ea scade.

Incearca sa termini fiecare nivel nu doar cu un numar cat mai mare de puncte, dar si folosind un numar cat mai mic de miscari. Evident, obiectele pe care le potrivesti sunt iconite cu personajele tale favorite din acest serial Cartoon Network, precum Blossom, Bubbles, sau Buttercup.

Da-i drumul la distractie chiar acum, si stai aproape,caci ar fi pacat sa ratezi multe alte jocuri noi pe care le adaugam aici mereu!

Fetitele Powerpuff 3 in Linie

Cum se joaca Fetitele Powerpuff 3 in Linie?

Folositi mouse-ul.