Pizzeria lui Masha

📅05.04.2021, jucat de: 1406 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pizzeria lui Masha?

Masha si Ursul si-au dorit mereu sa aibe propria lor pizzerie, intrucat este fara indoaial mancarea lor preferata, asa ca au hotarat sa nu mai astepte in realizarea viselor, si au inceput aceasta afacere chiar acum, tu avand sansa sa ii ajuti si impreuna sa gatiti cele mai delicioase pizza din intreaga lume, doar daca dai o sansa unui joc precum Pizzeria lui Masha.

Vei incepe prin a alege ce fel de client vrei sa ai, dintre lupi si un pinguin, si pentru fiecare dintre ei vei gati o reteta de pizza diferita, in functie de cea care le place lor cel mai mult. Pentru inceput vei merge in camara si vei gasi toate ingredientele de care bucatareasa
Masha are nevoie, ele fiind aratate pe cos, asa ca da click pe ele ca sa le pui in cos.

Pe urma vei taia toate ingredientele cum trebuie, precum ardeiul, ceapa, branza, carnea, sau alte legume si ingrediente care vor fi puse pe pizza. De-abia apoi vei gati blatul folosind faina, lapte, apa, si celelalte ingrediente necesare, dospind-ul un cuptor, impreuna cu topping-urile pe care le-ai pus peste pizza.

Fara indoiala, retetele vor fi un succes, clientii tai de la pizzerie vor fi multumuti, vor reveni astfel cat de curand si des, si tu te vei fi distrat din nou pe cinste cu un joc cu Masha pe site-ul nostru!

Pizzeria lui Masha

Cum se joaca Pizzeria lui Masha?

Folositi mouse-ul.